Wij blijven open maar een tikkeltje anders! Lees hier onze extra veiligheidsmaatregelen i.v.m. het coronavirus. Meer informatie.

Lakschade herstellen

Lakschade door een kras of steenslag? De Van Mossel Carrosserie Groep is specialist in lakschade herstellen. Lakschade niet tijdig herstellen kan ervoor zorgen dat je auto begint te roesten. Hierdoor is het aangeraden om steeds zo snel mogelijk de schade te laten herstellen zodat je auto zijn waarde behoudt. Wij werken steeds met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor jou als klant.

Eenvoudig autolak herstellen met spotrepair

Wij hebben verschillende technieken in huis om lakschade te herstellen, zoals met spotrepair. Met deze methode worden kleine beschadigingen aan je auto snel en vakkundig gerepareerd. Spotrepair is een plaatselijke cosmetische bewerking. Met een kleine lakschade is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op de kosten van het herstellen.

Kosten Lakschade herstellen

De kosten voor het herstellen van autolak hangen af van de ernst van de schade en de plaats waar de lak van je auto beschadigd is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met één van onze vestigingen. Zij kunnen je alles vertellen over de kosten van lakschade herstellen en een vrijblijvende offerte opvragen.

Terug naar het overzicht