Wij blijven open maar een tikkeltje anders! Lees hier onze extra veiligheidsmaatregelen i.v.m. het coronavirus. Meer informatie.

Autoruitschade

Door onze jarenlange ervaring zijn we bij Van Mossel Carrosserie specialist in het herstellen en vervangen van autoruiten. Een sterretje of een barst is zeer vervelend maar zorgt ook voor hinder tijdens het rijden. Maak daarom bij schade aan je autoruit steeds zo snel mogelijk een afspraak bij een van onze vestigingen.

We proberen altijd eerst de voorruit te repareren, vervangen kan altijd nog.

Is het sterretje niet groter dan een 2 Euro muntstuk (2,6 cm doorsnede), dan kan de beschadiging vrijwel altijd perfect gerepareerd worden.  Het grootste gedeelte van de schades kunnen worden verholpen door gebruik te maken van een speciaal ontwikkelt gereedschap. Na het verwijderen van vocht en lucht in de beschadiging wordt er, onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars in de beschadiging gebracht. Deze hars wordt daarna onder invloed van UV licht uitgehard waardoor de autoruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug krijgt.

Met een speciale polish wordt tot slot het inslagpunt vervolgens keurig glad afgewerkt. De beschadiging wordt bijna onzichtbaar en u heeft grotere schade en kosten weten te voorkomen.

Terug naar het overzicht